Restaurantul pe care îl ai este afacerea pe care doreşti să o dezvolţi pentru a avea beneficii pe multiple palnuri. Cu siguranţă că unul dintre principalele tale obiective este creşterea numărului de clienţi. Apoi, în mod automat,vei dori evoluţia brand-ului tău. Astfel, vei putea beneficia de toate acestea dacă foloseşti un sistem de comenzi online restaurante. Deliso este un astfel de sistem, care îţi pune la dispoziţie o gamă largă de opţiuni şi avantaje.

Iată care sunt metodele principale prin care te ajută Deliso în a oferi servicii de calitate şi a câştiga din ce în ce mai mulţi clienţi care comandă din restaurantul tău:

  1. Deliso îţi oferă vizibilitate mult mai mare

Vizibilitatea online este foarte importantă pentru a putea să ai la dispoziţie din ce în ce mai mulţi clienţi. Dacă eşti prezent online cu restaurantul tău, dacă le este uşor oamenilor să îl acceseze, atunci primeşti mai multe comenzi. Deliso te ajută să faci acest lucru şi te susţine în prezenţa onlline chiar şi dacă nu ai încă un site.

  • Deliso este alături de tine şi te ajută să gestionezi corect zonele de livrare, intervalele orare disponibile printr-un sistem online al aplicaţiei

Poţi folosi aplicaţia Deliso pentru a seta foarte simplu zonele de livrare pe care ţi le doreşti. Vei putea să schimbi totul conform dorinţelor tale şi vei putea pune, inclusiv, orarul care te avantajează.

  • Sistemul de configurare Deliso te lasă să actualizezi constant meniurile şi felurile de mâncare servite, iar clienţii tăi vor fi la curent cu ultimele noutăţi permanent

Se ştie că vei avea la dispoziţie o multitudine de preparate, pe care vei dori să le actualizezi pe măsură ce apar noi feluri de mâncare disponibile în bucătăria restaurantului tău. De asemenea, se pot modifica permanent şi preţurile pe care le pui. Vei putea face şi oferte pentru anumite meniuri sau preparate alese de către tine. Totul se va putea realiza şi cu ajutorul cupoanelor, care vor fi gestionate din aplicaţie.

  • Chiar dacă ai mai multe locaţii, poţi gestiona totul dintr-un singur cont

Se poate întâmpla să ai mai multe locaţii încă de la început sau să te dezvolţi pe parcurs. Este important să ştii că vei putea să gestionezi totul foarte simplu, din acelaşi cont, cu aceeaşi aplicaţie. Totul este construit astfel încât să te poţi bucura de o bună desfăşurare a activităţii.

  • Profilul staff-ului tău poate să fie gestionat din aplicaţie

În cadrul contului pe care îl faci poţi să adaugi şi staff-ul care te însoţeşte în drumul tău spre succes. Poţi pune informaţii despre angajaţi şi le poţi da o anumită denumire a postului. Vei putea să capeţi credibilitate pe măsură ce afişezi din ce în ce mai multe informaţii despre afacerea pe care o conduci. Vei putea să foloseşti Deliso pentru a te ajuta să ai din ce în ce mai multe comenzi şi clienţi.