Există mai multe stiluri vestimentare, consacrate deja! Este vorba despre stilul sport, casual, smart casual, elegant, romantic, baroc, Boho Chic, gothic, rock, Glam Rock, grunge, minimalist, etc.

Fiecare stil se caracterizează prin piese vestimentare aparte, atent alese și bine asortate.

Stilul Boho Chic

Este, poate, unul din cele mai permisive stiluri vestimentare. Putem spune că rezultă dintr-o fericită combinație de stil hippie, chic și folk. Un stil apreciat în special de persoanele tinere, nonconformist și foarte vesel. Sunt incluse în acest stil vestimentar hainele cu inspirație etnică, piesele vestimentare imprimate cu imagini florale, în special. Este un stil care a fost în topul preferințelor în perioada anilor 1960-1970.

Categoriile de haine în stil Boho Chic sunt fustele și rochiile lungi, largi și foarte lejere. Pot fi realizate din diferite tipuri de voaluri frumos și vesel imprimate. Pot fi purtați și pantalonii din piele, bluzele tot largi, veste și pantaloni de tip jeans evazați, geci din aceeași țesătură, pălării. Foarte frecvente sunt bijuteriile hand-made, brățări și coliere colorate, gențile de mărimi mari pot fi asortate, broderii de diferite tipuri, etc.

Încălțămintea este la fel de neconvențională. Sunt foarte apreciate piesele realizate din pânză sau piele întoarsă, dar și celebrele ciocate. Nu trebuie să lipsească diferite tipuri de franjuri și botinele clasice, joase. Culorile hainelor, în general sunt neutre în acest stil, sunt preferate nuanțele de maro spre coniac și culoarea bej.

Va impresiona întotdeauna prin finețe, bun gust, culori calde și foarte plăcute. Hainele sunt foarte comode și plăcute pentru purtat, indiferent de vârstă.