Uleiurile esențiale sunt perfecte pentru a avea o sănătate de fier și pentru a păstra un echilibru interior. Astfel, o să poți să te bucuri de arome îmbietoare, de prezența diverselor extracte de plante care te vor ajuta să te vindeci, să te relaxezi sau să poți beneficia de efecte generale pozitive pentru echilibrul interior al vieții tale. Folosește uleiuri esentiale.

Iată care sunt cele mai importante 5 uleiuri esențiale care nu trebuie să-ți lipsească din casă:

  • Uleiul antibacterian și antifug de ceai verde este perfect pentru orice tip de infecții de la suprafața pielii și din organism

Folosește uleiul esențial de ceai verde pentru a trata infecțiile bacterine, fungice, virale. Este un ingredient care te ajută să restabilești un echilibru în corp și care te susține să ai o sănătate bună. Este recunoscut pentru efectele sale foarte bune pentru corp și pentru eficiența sa. Se vor vedea efectele rapid. Îl poți folosi alături de alte tipuri de uleiuri, conform instrucțiunilor, sau poți să optezi pentru a întări organismul și cu vitamine și multiminerale.

  • Folosește ulei esențial de patchouli este perfect pentru eliberarea tensiunilor interioare și te ajută să ai un masaj relaxant

Uleiul esențial de patchouli este perfect pentru a avea un echilibru interior și pentru a putea să te bucuri de o stare de echilibru emoțional. Uneori există anumite perioade ale zilei sau întinse pe mai multe zile sau luni de zile, în care stresul și supărarea își pun amprenta. De aceea este important să ai la îndemână un remediu foarte simplu de aplicat. Acesta poate să fie un ulei esențialde patchouli. Este cel care te ajută să ai parte de liniștire, de eliberare. Poți să îl folosești în sesiunile de masaj, reușind să înalțe starea ta de spirit. Te vei simți mult mai bine după ce îl utilizezi direct pe piele sau amestecat cu ulei special pentru masaj, în creme sau loțiuni, în cantitatea potrivită.

  • Uleiul esențial de mandarină îți oferă o ambianță încântătoare

Este important să ai o casă care să miroasă bine și care să fie perfect pentru a aduce o stare de veselie, de bine. Uleiul obținut din mandarine este cel care te poate ajuta să te bucuri de un miros pătrunzător, care amintește de zilele de vară de la mare sau din zonele mediteraneene. Este un ulei de calitate, care este plăcut.

  • Dacă ai înțepături de insecte, ai nevoie de uleiul esențial de oregano

Dacă locuiești într-o zonă în care există riscul major al înțepăturilor de insecte, atunci este important să folosești uleiul esențial de oregano pentru a trata aceste efecte neplăcute. El este antiseptic, antifungic, combate, negii, mătreața, infecțiile, etc. Este important să existe în orice casă pentru a avea o sănătate bună.

  • Uleiul esențial de ghimbir este cunoscut pentru beneficiile salle

Ghimbirul este folosit adeseori în alimentație, dar și în industria parfumeriei sau cosmetică, ori a reglării sănătății. Este o variantă pe care o poți folosi oricând ca aperitiv sau stimulator.