Atunci când este un eveniment special, când mergi la o nuntă, când faci un cadou aniversar sau care reprezintă o reuşită specială, poţi alege să construieşti un dar personalizat. Caricaturile personalizate sunt printre cele mai frumoase cadouri care te ajută să ai parte de reacţii pline de entuziasm din partea celor din jur.

Iată 5 tipuri de caricaturi personalizate care te vor încânta:

  1. Caricaturile cu pozele de familie sunt întotdeauna apreciate de către adulţi şi copii

Unele dintre cele mai cerute tipuri de caricaturi sunt cele care pornesc de la fotografie de familie. Astfel, poţi să construieşti o caricatură cu adulţii şi copiii din familie. Vei putea să te bucuri de reacţiile pozitive, de zâmbetele şi bucuria tuturor membrilor familiei. Caricaturile pot să fie făcute cu un fundal ales de către tine, în care sunt integrate elemente definitorii pentru familia care primeşte acest tip de dar.

  • Poţi alege să ai o caricatură personalizată pentru nunta ta sau cadou pentru naşii tăi de cununie

Naşii tăi de cununie sunt importanţi pentru tine, fiind consideraţi a fi părinţii tăi spirituali. Astfel, este important să ai lângă tine oamenii dragi pe care să îi poţi recompensa pentru ceea ce fac pentru tine şi soţul/soţia ta. La nunta ta poţi comanda o caricatură cu mirii şi naşii sau poţi face un cadou naşilor, care să pornească de la o fotografie frumoasă a lor. Astfel, o să te poţi să le mulţumeşti şi să îi răsplăteşti pentru ceea ce reprezintă pentru tine.

  • Dacă fata sau băiatul tău a terminat facultatea, poţi alege să faci cadou o caricatură personalizată cu detaliile specifice, de tip robă sau cu viitoarea meserie pe care o va practica

Un moment unic în viaţa fiecărui om este absolvirea unei şcoli. Astfel, dacă fata sau băiatul tău a terminat facultatea, atunci poţi alege să îi dăruieşti un cadou. Caricatura cu elemente specifice de tipul robei sau diplomei este foarte apreciată. Viitoarea meserie este una difinitorie pentru drumul în viaţă şi trebuie să fie pusă în valoare. Este un moment care poate să fie sărbătorit în familie.

  • Caricaturile care poziţionează persoana într-un decor SF, deosebit, inedit, sunt apreciate şi stârnesc întotdeauna zâmbete

Un alt tip de caricaturi care sunt apreciate permanent, sunt cele care sunt poziţionate într-un decor SF, special. Vei putea să construieşti imagini inedite, care să stârnească interesul persoanei care primeşte cadoul. Alege zone neobişnuite în care să poziţionezi persoanejele sau adaugă elemente care nu par a fi din acel peisaj pentru o construcţie a unei caricaturi speciale.

  • Alege să pui în valoare trăsăturile deosebite ale unei persoane, realizând o imagine care le poate cuprinde

Trăsăturile deosebite ale unei persoane care este în preajma ta, care face parte din familie sau care îţi este apropiată, pot să fie puse în valoare oricând prin intermediul unei imagini speciale din cadrul unei caricaturi.