Cafeaua este apreciată pentru gustul ei, pentru modul în care te ajută să ai o stare de bine şi pentru diversele arome îmbietoare. Dacă ai o plăcere a experimentării diverselor tipuri de cafea de calitate, trebuie să încerci să bei cafea de specialitate.

Cafeaua de specialitate este o cafea obţinută în urma unor proceduri de plantare şi recoltare deosebite. Se aleg doar anumite soiuri care pot dărui experienţe senzoriale speciale şi se plantează la momentul oportun. Apoi, ele sunt recoltate manual, boabă cu boabă, fiind verificate permanent din punctul de vedere al gradului de coacere. Astfel, boabele sunt apoi depozitate şi tratate corect, trecând prin multiple procedee. Doar specialiştii pot avea informaţiile necesare ce ţin de detaliile de coacere, de transport şi de păstrare. Ulterior, după ce trec prin multe tipuri de structuri de prin care sunt procesate, vor putea să fie catalogate. Astfel, degustătorii profesionişti vor putea acorda un scor SCA. Acesta o să fie determinant pentru a primi încadrarea la cafea de specilitate. Se obţine acest grad doar dacă se iau minim 80 de puncte din 100. Pentru a putea bea o cafea de specialitate, poţi merge la Cafenea Constanta HauteCup.

Iată care sunt principalele momente în care poţi bea o cafea de acest tip şi cui o poţi dărui:

  1. Poţi savura o cafea de specialitate atunci când mergi la o întâlnire de afaceri

Poţi să savurezi o cafea de specilitate atunci când mergi la o întâlnire de afaceri deosebită, atunci când ştii că poţi încheia un contract important. Vei putea să te bucuri de o aromă gustoasă atunci când te bucuri de o nouă reuşită.

  • O cafea de specialitate se poate bea alături de partenerul/a de viaţă într-o zi specială

Dacă sărbătoreşti o zi specială, atunci poţi să te bucuri de o cafea gustoasă, de o cafea de specialitate. Invită-ţi partenerul/a de viaţă la cafenea şi bucuraţi-vă de gustul desăvârşit.

  • O cafea de specialitate se poate bea de oricâte ori doreşti un moment de reculegere, de relaxare şi atunci când vrei să ai o stare de bine

Cafeaua te ajută să ai un moment de linişte, de relaxare. Vei putea să petreci o oră cu tine într-o cafenea unde se vinde astfel de cafea deosebită.

  • Poţi dărui o cafea de specialitate unui om pasionat de gustul cafelei şi celor care doresc să experimenteze arome noi şi deosebite

Dacă ai prieteni buni care adoră să experimenteze arome noi şi speciale, atunci poţi opta pentru a face un cadou unic. Alege cafeaua de specilitate cu diverse tipuri de arome.

  • Dăruieşte cafeaua de specialitate colaboratorilor importanţi, oamenilor care vor fi partenerii tăi de afacere

Dacă vrei să îţi impresionezi colaboratorii sau alţi oameni de afacere, poţi opta pentru a cumpăra cafea de specialitate pentru sărbători sau alte ocazii deosebite.