Felul în care ne vom îmbrăca la o nunta pornește de la faptul că acest eveniment este dedicat…. în special miresei! Ea este singura persoană care trebuie să fie în centrul atenției și care trebuie să strălucească în adevăratul sens al cuvântului.

Nu mai subliniem faptul că este o petrecere și un eveniment unic în viața fiecăruia!

Așadar, atunci când veți alege vestimentația pentru nunta la care urmează să participați trebuie să evitați hainele de culoare albă sau cele de culori foarte deschise. Albul la o astfel de petrecere este doar culoarea miresei!

De asemenea, pentru a fi siguri că nu vor apare coincidențe care să vă dezavantajeze, întrebați întotdeauna ce culoare au rochiile domnișoarelor de onoare și ce culoare are rochia nașei. Nu vă veți simți în largul dumneavoastră, dacă rochiile sau costumele vor avea culori similare, mai mult ca sigur!

De asemenea, vestimentația nu trebuie să fie foarte… opulentă și nici să nu atragă atenția în mod exagerat în ceea ce privește decolteul sau transparența materialelor. Este o petrecere decentă la care sunt invitate și multe persoane în vârstă, precum și toți membrii unei familii.

Alegerea unei ținute negre nu este deloc o alegere foarte inspirată. Va recomandăm să optați pentru ținute sobre, materiale de culori clasice, pot fi chiar și discret imprimate. Accesoriile nu trebuie să iasă în evidență foarte mult. Puteți opta pentru încălțăminte cu toc, dacă vă simțiți în felul acesta în largul dumneavoastră și dacă veți putea dansa în voie.