Vrei sa discuti cu un avocat online? Consultanta juridica online este o modalitate moderna de a accesa serviciile de avocatura, care se poate realiza prin intermediul mijloacelor de comunicare digitale, cum ar fi Whatsapp, Email sau simplul apel telefonic. Acest tip de serviciu poate fi accesat de persoane fizice sau juridice, indiferent de locul in care se afla.

Pentru a putea beneficia de o ora de consultanta juridica online, trebuie mai intai sa faceti o programare intr-una din orele disponibile, astfel incat sa puteti discuta cu unul dintre avocatii Legalhour, care va vor oferi solutiile juridice potrivite pentru problemele dvs.

In plus, puteti opta si pentru un abonament de consultanta juridica lunara, care va permite sa beneficiati de asistenta juridica oricand aveti nevoie, fara a mai fi necesara o programare prealabila. Acest tip de abonament este ideala pentru companiile care au nevoie de asistenta juridica constanta.

Echipa noastra de avocati cu experienta de peste 10 ani in diferitele ramuri de drept, va poate oferi consultanta juridica de calitate, indiferent de tipul de problema juridica pe care o intampinati. Avocatii va vor pune la dispozitie toate informatiile de care aveti nevoie pentru a lua cele mai bune decizii in ceea ce priveste problema dvs. juridica.

Cateva exemple de domenii unde poate fi oferita consultanta juridica

1.           Dreptul comercial – Spre exemplu o firma care doreste sa incheie un contract de distributie cu o alta firma poate apela la consultanta juridica pentru a se asigura ca acest contract respecta legislatia in vigoare.

2.           Dreptul penal – De exemplu o persoana care a fost acuzata de furt poate apela la consultanta juridica pentru a obtine ajutor in apararea sa in fata justitiei.

3.           Dreptul civil – Spre exemplu o persoana care a semnat un contract de inchiriere a unei locuinte, dar care a intampinat probleme cu proprietarul, poate apela la consultanta juridica pentru a obtine ajutor in rezolvarea litigiului.

4.           Dreptul familiei – Spre exemplu o persoana care doreste sa divorteze poate apela la consultanta juridica pentru a obtine ajutor in stabilirea conditiilor de divort, cum ar fi partajarea bunurilor comune sau stabilirea custodiei copiilor.

5.           Dreptul proprietatii intelectuale – Spre exemplu o firma care doreste sa protejeze o marca comerciala poate apela la consultanta juridica pentru a obtine ajutor in obtinerea unui brevet de inventie sau in depunerea unei cereri de inregistrare a marcii.

6.           Dreptul imobiliar – Spre exemplu o persoana care doreste sa cumpere o casa poate apela la consultanta juridica pentru a obtine ajutor in intocmirea contractului de vanzare-cumparare si in finalizarea tranzactiei.

7.           Asigurari – o persoana care a suferit un accident si doreste sa primeasca despagubiri de la firma de asigurari poate apela la consultanta juridica pentru a obtine ajutor in obtinerea sumelor datorate.

8.           Afaceri internationale – o firma care doreste sa incheie un contract de comert cu o alta firma din strainatate poate apela la consultanta juridica pentru a se asigura ca contractul respecta legislatia in vigoare in ambele tari.

9.           Mediere – Spre exemplu o persoana care are o disputa cu vecinul sau poate apela la consultanta juridica pentru a obtine ajutor in rezolvarea conflictului prin intermediul medierii.

10.         Probleme ale consumatorilor – o persoana care a cumparat un produs defect poate apela la consultanta juridica pentru a obtine ajutor in exercitarea drepturilor sale de consumator si in obtinerea despagubirilor de la producatorul sau distribuitorul produsului.

In concluzie, consultanta juridica online este o modalitate convenabila de a accesa serviciile de avocatura, indiferent de locul in care va aflati. Este o optiune ideala pentru cei care nu au timp sa se deplaseze la sediul cabinetului de avocatura, dar au nevoie de asistenta juridica de calitate. Asadar, daca aveti nevoie de ajutor juridic, nu ezitati sa contactati un avocat online pentru a va oferi cele mai bune solutii.